Ενημέρωση για COVID-19

ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΟΙΑ

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ.

Διαδικασία επιβίβασης

Τονίζεται ότι η διαδικασία επιβίβασης στα πλοία θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:

Η ΧΡΗΣΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ / ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ.

Η ΑΝΕΝΔΥΚ προκειμένου να μην αντιμετωπίσει κανένα θέμα στη λειτουργία της λόγω του νέου ιού Covid-19, έχει λάβει έγκαιρα όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα αντιμετώπισής του, με στόχο την ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων, την αδιάλειπτη τροφοδοσία τους και τη διασφάλιση της επικοινωνίας των νησιών μας με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Η ΑΝΕΝΔΥΚ, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια και υγεία των επιβατών, συνεργατών και ναυτικών της, εκπόνησε και εφάρμοσε στα πλοία της ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Αντιμετώπισης του νέου ιού COVID-19 , με βάση τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) και του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου (ICS).

Έτσι, σήμερα, όλα τα πληρώματα της ΑΝΕΝΔΥΚ έχουν τη σωστή ενημέρωση για την έγκαιρη αναγνώριση των συμπτωμάτων του COVID-19 και σαφείς οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν στη περίπτωση εμφάνισης τυχόν συμπτωματικού κρούσματος εν πλω, με στόχο τον περιορισμό της μόλυνσης και τη προστασία του πληρώματος και των επιβατών.

Η ΑΝΕΝΔΥΚ, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συμμετέχει ενεργά στη συλλογική προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του νέου ιού Covid-19 και εφαρμόζει πάνω στα πλοία της όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας και πρόληψης.

Πιο συγκεκριμένα:

Όλοι εμείς στη ΑΝΕΝΔΥΚ σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για την ασφάλεια τη δική σας και τη δική μας και ζητάμε τη κατανόηση και συνεργασία σας.

Μαζί θα νικήσουμε τον ιό Covid-19 και σύντομα θα ταξιδεύουμε ξανά μαζί, χωρίς εμπόδια, στις πανέμορφες περιοχές μας!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω ΤΗΛ : +30-2821095511.