Συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια πατώντας εδώ.

Load More

Μπορείτε να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων πατώντας εδώ.

Load More

Η εταιρεία μας προσφέρει εκπτώσεις στα εισιτήρια για παιδιά, άτομα με αναπηρία κ.α., καθώς και για εισιτήρια aller retour για πολλούς προορισμούς. Για περισσότερες διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Load More

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τη διάρκεια των δρομολογίων πατώντας εδώ.

Load More

Μπορείτε να κάνετε κράτηση μόνο για το όχημα ή τη μηχανή σας συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα, ή καλώντας στα τηλέφωνα +302821095511 και +302821095530, ή στέλνοντας eimail ( booking@anendyk.gr ).

Load More

Λίστες αναμονής για οχήματα και μηχανές, τηρούνται αυστηρώς πριν τον απόπλου στα ανάλογα εκδοτήρια.

Load More

Τα εισιτήρια σας μπορείτε να τα προμηθευτείτε μόνο από τα κατά τόπους εκδοτήρια τουλάχιστον μία ώρα πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση του πλοίου.

Load More

Μπορείτε να πληρώσετε το εισιτήριό σας:
-Με μετρητά απευθείας, στα εκδοτήρια και σε όλα τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.
-Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, στα εκδοτήρια και τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία όπου γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες (χρεωστικές και πιστωτικές).

Load More

Η αλλαγή του εισιτηρίου μπορεί να πραγματοποιηθεί στα εκδοτήρια και τυχόν διαφορά που θα προκύψει στο κόστος του εισιτηρίου, λόγω αλλαγής διαδρομής, επιβαρύνει τον επιβάτη.

Για οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας που αφορά το όχημα ή τη μηχανή σας, πρέπει να έχει προηγηθεί, οπωσδήποτε, τηλεφωνική επικοινωνία (+302821095511 και +302821095530)  για τον έλεγχο διαθεσιμότητας ελεύθερων θέσεων στο γκαράζ των πλοίων.

Load More

Σε περίπτωση απώλειας του εισιτηρίου θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς (+302821095511 και +302821095530) ή μέσω αποστολής e-mail (info@anendyk.gr και office@anendyk.gr) για να σας καθοδηγήσουμε.

Load More

Πρέπει να βρίσκεστε στο λιμάνι τουλάχιστον μία ώρα πριν τον απόπλου του πλοίου.

Load More

Τα κατοικίδια πρέπει να είναι εμβολιασμένα και να συνοδεύονται από το πρόσφατα ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας.
Για λόγους υγιεινής, απαγορεύεται η παραμονή των κατοικίδιων στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου. Εφόσον κυκλοφορούν θα πρέπει να είναι δεμένα με λουρί και να φορούν υποχρεωτικά φίμωτρο. Τα πλοία μας διαθέτουν ειδικούς κλωβούς φύλαξης για τα κατοικίδια εφόσον ζητηθεί η παραμονή τους εκεί.

Load More

Οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν με τα πλοία της ΑΝΕΝΔΥΚ στους εξής προορισμούς: Χώρα Σφακίων, Λoυτρό, Aγία Ρουμέλη, Σούγια, Παλαιόχωρα, Πλακιά Ρεθύμνου, Aγία Γαλήνη Ρεθύμνου και Γαύδο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Load More

Για τυχόν τροποποιήσεις στα δρομολόγια λόγω καιρικών συνθηκών μπορείτε να ενημερωθείτε στα τηλέφωνα των κεντρικών γραφείων της εταιρείας ή τις λιμενικές αρχές.
Η ΑΝΕΝΔΥΚ δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση ακύρωσης,καθυστέρησης ή αλλαγής των δρομολογίων λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων ή μετά από εντολή του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ή των Λιμενικών Αρχών ή για λόγους ανωτέρας βίας.

Load More

Το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, κατά τη καλοκαιρινή περίοδο, διαθέτει πρωινά δρομολόγια από τα Χανιά προς τη Χώρα Σφακίων πριν την αναχώρηση των πλοίων της ΑΝΕΝΔΥΚ για Γαύδο. Αντίστοιχα, στην επιστροφή, υπάρχουν δρομολόγια που συνδέουν τη Χώρα Σφακίων και τη Σούγια, με τα Χανιά, αμέσως μετά την άφιξη των πλοίων της ΑΝΕΝΔΥΚ. Για το ακριβές ωράριο των δρομολογίων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου ή να τηλεφωνήσετε στο τηλέφωνο: +30 28210-93052.

Load More

Για τη δική σας, καλύτερη, εξυπηρέτηση, παρακαλείστε να ενημερώσετε για τυχόν πρόβλημα υγείας (δικό σας ή συγγενικού προσώπου) τόσο κατά την έκδοση, όσο και κατά την επιβίβασή σας στο πλοίο, για να σας προσφέρουμε τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ταξιδεύοντας με τα πλοία της ΑΝΕΝΔΥΚ.

Load More

Το κάπνισμα απαγορεύεται στους κλειστούς χώρους. Μπορείτε να καπνίσετε στους εξωτερικούς χώρους και για λόγους ασφαλείας και υγιεινής, παρακαλείστε να μη πετάτε αναμμένα τσιγάρα στους χώρους των πλοίων και τη θάλασσα.

Load More